Ondersteuning bij ernstige klachten bij vaccinatieschade en/of long covid 

 

Elke ochtend op lege maag;

750 mg N-acetylcysteine(volledige opname)

50 mg Zink

 en dennennaaldenthee!

Deze 3 hierboven zijn erg belangrijk om dus vaccinatieschade of long covid tegen te gaan.

 

Verder;

Tijdens een maaltijd 

die (het liefst) natuurlijk vet bevat;

 

Vitamine D3 1000I.E.  of een ochtend zon..

 

Astaxanthin 5 mg en Quercetin 300 mg 2 x daags

Kleine tip: als je supplementen wilt kopen, koop dan in ieder geval géén op chemische maar natuurlijke basis gemaakte producten. Chemische gaan op je receptoren zitten en kunnen dan geen natuurlijke stoffen meer opnemen. Ook hoeft het niet belachelijk duur te zijn. persoonlijk vind ik dit een fijne; www.vitaminesperpost.nl                              betaalbaar en prima kwaliteit.     

Ik gebruik bij behandelingen regelmatig magnesium.Waarom?

Omdat het mineraal MAGNESIUM onmisbaar is voor het functioneren van ons hart- en vaatstelsel!

Een van de symptomen van magnesiumtekort is;

(kuit)kramp, een trillend ooglid, verkrampte nek en schouders. Klachten die verder kunnen ontstaan door magnesiumtekort zijn;

migraine, hoofdpijn, angst, depressie, fibromyalgie, hartklachten, concentratiestoornissen, nervositeit en vermoeidheid.

Magnesium ontspant en geeft rust.

Alle vormen van stress en alle degeneratieziektes leiden tot een magnesiumtekort door een hoog gebruik ervan. Tegelijkertijd geldt dat bij een tekort aan magnesium op celniveau, je gevoeliger wordt voor stress! En zo kom je in een vicieuze cirkel terecht.... Stress, angst, depressie en dementie zijn allemaal gerelateerd aan magnesium tekort!

Magnesium is bovendien noodzakelijk voor de energiestofwisseling. Het activeert ATP(energiedrager) en dat hebben we nodig voor de vele processen in ons lichaam. Samen met water.

Want: bij een watertekort daalt de maagzuurproductie en daarmee de magnesiumopname want voor die opname uit de voeding heb je maagzuur nodig... (maagzuuremmers remmen de magnesiumopname dus ook!)

 

 There are two ways to be fooled.

One is to believe what isn't true;

the other is to refuse to believe what is true.

~Soren Kierkegaard~