Corona richtlijnen;

HELAAS, WEDEROM MOGEN WIJ WEER GEEN ZORG LEVEREN! DIT IS VOORLOPIG TOT 2 MAART ZO....

Geachte cliënt,

Gelukkig mag ik u weer ontvangen, maar zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld;

 

  • Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met zeep(zoals gewoonlijk..)
  • Na iedere cliënt word er schoongemaakt(zoals gewoonlijk...). 
  • Vervolgafspraak ontvangt u direct of digitaal(zoals gewoonlijk...)
  • Tijdens het maken van de afspraak en voor behandeling, stel ik een aantal vragen (triage) waardoor ik weet of behandelen kan(zoals gewoonlijk...)
  • Blijf thuis indien u  symptomen heeft van koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken(zoals gewoonlijk...).
  • ik reken géén extra kosten vanwege deze maatregelen.

 

Disclaimer

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet(met wat dan ook..) raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Ik gebruik bij behandelingen regelmatig magnesium.Waarom?

Omdat het mineraal MAGNESIUM onmisbaar is voor het functioneren van ons hart- en vaatstelsel!

Een van de symptomen van magnesiumtekort is;

(kuit)kramp, een trillend ooglid, verkrampte nek en schouders. Klachten die verder kunnen ontstaan door magnesiumtekort zijn;

migraine, hoofdpijn, angst, depressie, fibromyalgie, hartklachten, concentratiestoornissen, nervositeit en vermoeidheid.

Magnesium ontspant en geeft rust.

Alle vormen van stress en alle degeneratieziektes leiden tot een magnesiumtekort door een hoog gebruik ervan. Tegelijkertijd geldt dat bij een tekort aan magnesium op celniveau, je gevoeliger wordt voor stress! En zo kom je in een vicieuze cirkel terecht.... Stress, angst, depressie en dementie zijn allemaal gerelateerd aan magnesium tekort!

Magnesium is bovendien noodzakelijk voor de energiestofwisseling. Het activeert ATP(energiedrager) en dat hebben we nodig voor de vele processen in ons lichaam. Samen met water.

Want: bij een watertekort daalt de maagzuurproductie en daarmee de magnesiumopname want voor die opname uit de voeding heb je maagzuur nodig... (maagzuuremmers remmen de magnesiumopname dus ook!)

 

 There are two ways to be fooled.

One is to believe what isn't true;

the other is to refuse to believe what is true.

~Soren Kierkegaard~