LET OP!!!

Vanaf 01/19 vergoeden de CZ groep(CZ, IZZ via cz, Ohra en NN), de Amerfoortse en Ditzo mijn natuurgeneeskundige behandelingen niet meer! De reden is volgen de CZ dat hun klanten daar geen 'behoefte' aan hebben, door dreigementen geen aanvullende verzekering meer te nemen of niet de kosten willen dragen van alternatieve therapieën.

Persoonlijk vind ik het allemaal kul. Vrijheid in keuze van behandeling is een groot goed. Heb je baat bij een behandeling, moet je er gebruik van kunnen maken. Vind je het niks, hoef je t niet te doen, maar laat anderen de vrijheid hier wel voor te kunnen kiezen. Ook moeten wij als therapeuten voldoen aan de hoge eisen gesteld door o.a. zorgverzekeraars en daar gaat de CZ groep nu gewoon aan voorbij, alsof we een stelletje dombo's zijn! Als je een aanvullende verzekering hebt, betaalt niemand anders dan jijzelf hier een premie voor en je betaalt ook nog een deel van de behandeling zelf. Dit kost een ander niks.  

Ook ben ik erg benieuwd naar hoeveel mensen er nu overgestapt zijn van CZ, Ohra en NN naar een zorgverzekering waar deze behandelingen wel vergoed worden... ik denk vast meer dan de 304 personen die dit gedreigd hebben.

 

https://nos.nl/artikel/2261170-cz-stopt-vergoeding-belachelijke-alternatieve-behandelingen.html

     

dit is op basis van een onderzoek onder 304!! verzekerden(dit schijnt de standaardnorm te zijn bij enquetes in verzekeringsland al heb je met miljoenen verzekerden te maken...) van CZ besloten, welke behandelingen niet en welke wel vergoed zullen worden.  Wilt u gebruik blijven maken van mijn behandelingen, u bent vrij om over te stappen.

Wilt u dat de vrijheid voor complementaire zorg in stand blijft, tekent u dan a.u.b. de petitie;

vergoedcomplementair.petities.nl

 

 

Ik gebruik bij behandelingen regelmatig magnesium.Waarom?

Omdat het mineraal MAGNESIUM onmisbaar is voor het functioneren van ons hart- en vaatstelsel!

Een van de symptomen van magnesiumtekort is;

(kuit)kramp, een trillend ooglid, verkrampte nek en schouders. Klachten die verder kunnen ontstaan door magnesiumtekort zijn;

migraine, hoofdpijn, angst, depressie, fibromyalgie, hartklachten, concentratiestoornissen, nervositeit en vermoeidheid.

Magnesium ontspant en geeft rust.

Alle vormen van stress en alle degeneratieziektes leiden tot een magnesiumtekort door een hoog gebruik ervan. Tegelijkertijd geldt dat bij een tekort aan magnesium op celniveau, je gevoeliger wordt voor stress! En zo kom je in een vicieuze cirkel terecht.... Stress, angst, depressie en dementie zijn allemaal gerelateerd aan magnesium tekort!

Magnesium is bovendien noodzakelijk voor de energiestofwisseling. Het activeert ATP(energiedrager) en dat hebben we nodig voor de vele processen in ons lichaam. Samen met water.

Want: bij een watertekort daalt de maagzuurproductie en daarmee de magnesiumopname want voor die opname uit de voeding heb je maagzuur nodig... (maagzuuremmers remmen de magnesiumopname dus ook!)

 

 There are two ways to be fooled.

One is to believe what isn't true; the other

is to refuse to believe what is true.

~Soren Kierkegaard~