Let op; 

 

Alle behandelingen dienen bij voorkeur contant betaalt te worden.

Andere vormen van betalingen gaan in overleg met behandelend therapeut. 

Alléén therapeutische behandelingen worden(deels) vergoed via aanvullende verzekering door zorgverzekeraars dus géén ontspannings- en/of stoelmassages, op een uitzondering na bij de stoelmassage;

sinds eind 2023 ben ik erop gewezen dat de Menszis stoelmassage wel vergoed! Dit betekent dat als je bij de Menzis een aanvullende verzekering hebt, je een zorgfactuur kunt krijgen als je een intake met dossieropbouw hebt zoals de therapeutische behandelingen. Dit is niet verplicht maar daar kun je zelf voor kiezen, want dat was het fijne aan de stoelmassage, een snelle zit zonder rompslomp. Geef even aan als je hier gebruik van wilt maken, want hier zit dan ook een iets andere prijs aan.

Alternatieve geneeswijzen vergoeding (update: 2023) - Zorgwijzer

Voor de WKKGZ ben ik via de FAGT aangesloten bij www.zorggeschil.nl  en   www.quasir.nl

Dit voor klachtafhandeling en geschilleninstantie, zodat het voor cliënten duidelijk is bij wie ze terecht kunnen voor een klacht. 

 RBCZ registreert en certificeert therapeuten op hbo-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg. Dit betekent dat behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Vergoeding houdt als regel in, dat de cliënt via het juiste extra pakket verzekerd moet zijn, waarin vergoeding voor alternatieve zorg door niet-artsen is geregeld. Is dat het geval, dan wordt de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. 


Wil je meer weten over de FAGT? Dan kun je op de site www.fagt.org verdere informatie krijgen. 
 

Verder heb geen verwijzing van de huisarts nodig maar wel je legitimatie. 

 

Je krijgt bij de eerste therapeutische behandeling een intake en een behandeling. Nadien krijg je de nota van mij  die je bij de zorgverzekeraar kunt declareren.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en zal in een behandelplan besproken worden.

 

During times of universal deceit,

telling the truth becomes a revolutionary act.

~George Orwell~