Welkom, ik ben Vera. Fijn dat je op mijn site bent en vind je waar je naar op zoek bent. 

                                   Bij Sonnevelt Opleidingen heb ik mijn HBO diploma Integrale Lichaamsmassage(massagetherapeut) gehaald en bij de HvNA(Hoge school voor Natuurgeneeswijzen)                     

mijn diploma Medische Basis Kennis.

De stoelmassage certificaten Practitioner, Professional en Master bij Esoterra.

Daarnaast heb ik de certificaten voor o.a. Triggerpoint, Cupping therapie en zwangerschapsmassage, certificaat voor massage bij kanker en MLD(lymfedrainage) van gezicht, hals en nek volgens Dr. Vodder.

 Op mijn website staat informatie over mijn werkwijze, de dossierplicht en de verplichtingen als gevolg van de WGBO, de Wkkgz en de beroepscode. Kijk ook even bij privacy beleid.

 

Met massage help ik de mensen weer te voelen. Aanraken gaat vaak veel dieper dan alleen je huid. Mensen zijn niet meer gewend om aangeraakt te worden. We weten allemaal dat door een kind te knuffelen en aan te raken de basis gelegd wordt voor een goede emotionele ontwikkeling. Helaas raken we elkaar als volwassenen nog maar zelden op een vanzelfsprekende en vertrouwde manier aan.

In onze samenleving is lichamelijk contact bijna alleen toegestaan in de privé sfeer of wanneer het aanraken een duidelijke functie heeft (bijvoorbeeld binnen verzorgende en/of medische beroepen). Vaak heeft het aanraken dan een technisch karakter gekregen en wordt het niet meer beleefd als een persoonlijk en emotioneel geladen contact. Terwijl aanraken een heel natuurlijke en basale manier van menselijk contact is. Massage raakt je ……in vele opzichten!

 

Het is mijn streven om de zelfstandigheid van de cliënt te bevorderen, niet naar de afhankelijkheid van een ander voor het oplossen van problemen.

 

    ~We moeten leren in het nu te leven, want alleen in het nu                                                                                                                          bestaat er geen angst.  

                                 Angst is altijd op de toekomst gericht~

Tovi Browning.