Tijdsduur en prijs van de behandeling vindt u onder Tarieven.

Het maken van een afspraak voor een behandeling gaat als volgt;

Na het eerste telefonisch of email contact, krijgt u een intake formulier en stuurt dit digitaal aan me terug en plannen we een afspraak. Door de drukke praktijk behandel ik alleen nog klachtgericht. 

Het is dus niet mogelijk om anoniem even een afspraak te maken en/of langs te komen.

Vanwege de drukke praktijk, veiligheids- en privacy overwegingen is dit onmogelijk!

*Klassieke Massage; een massage die vooral gericht is op spieren, gewrichten en het onderhuids bindweefsel. Door strijken, kneden en drukken wordt er invloed uitgeoefend op de spieren. Daardoor ontstaat een verbeterde doorbloeding waardoor afvalstoffen die zich hebben opgehoopt gemakkelijker worden afgevoerd en herstel voorspoediger verloopt.

*Zwangerschaps Massage; gewoon makkelijk liggend op een met warm water gevuld matras, krijgt u een heerlijke rug-, buik-, benen- en voetenmassage. Het werkt ontspannend, versoepelt de spieren en stimuleert de bloed, lymfe en energie circulatie. Verlicht klachten als; misselijkheid, hoofdpijn, rugklachten, beenkrampen, vocht vasthouden en slaapproblemen.
 
 

*Kind en Massage; er wordt veel gevraagd van kinderen in deze tijd, wat de nodige spanning kan geven. Het lichaam reageert op spanning door het aanmaken van adrenaline. Als dit te lang aanhoudt kunnen aangespannen spieren vast gaan zitten. Massage geeft de mogelijkheid om deze spieren te laten ontspannen.

 

 

The truth is not for all men,

but only for those who seek it.

           ~Ayn Rand~