De prijs van de behandeling vindt je onder Tarieven. De tijdsduur is bij de eerste behandeling ongeveer 75 minuten  (vanwege het doornemen van de thuis ingevulde intake) en vervolg behandelingen duren ongeveer 45 á 50 minuten.

Het maken van een afspraak voor een behandeling gaat als volgt;

Na het eerste telefonisch of email contact, krijg je een intake formulier en stuurt dit digitaal aan me terug en plannen we een afspraak. Door de drukke praktijk behandel ik alleen nog klachtgericht. 

Bij de eerste intake/behandeling breng je je legitimatie en benodigdheden* mee.                                           *2 handdoeken en een (hoes)laken 

Per 9 januari 2023 is het nodig om zelf 2 grote handdoeken en (hoes)laken mee te brengen. Heb je nog geen spullen of de juiste maat hiervoor in huis, ik hou natuurlijk altijd mijn doeken in de praktijk en de eerste keer kun je die van mij nog gebruiken als je nog niets hebt. Probeer in ieder geval niet te kleine doeken mee te brengen. Klein nadeel hieraan is dat in de wintertijd je doek niet verwarmd is…maar de tafel en ruimte natuurlijk wel!

Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat iedereen het zelf meebrengt maar je kunt ook kiezen voor gebruik van mijn spullen maar dan betaal je hier €3,- extra voor. 

Ook worden de facturen niet meer uitprint maar na betaling per mail te verstuurd.

Maak je het bedrag van te voren over of betaal je contant, dan verstuur ik hem meteen na de behandeling. Betaal je liever achteraf, dan krijg je de factuur na betaling toegestuurd. Wil je toch graag de factuur geprint mee? Geen probleem, dat mag ook nog maar dan graag de betaling vooraf overgemaakt of contant bij de behandeling.

De factuur kun je declareren bij je zorgverzekeraar als je een aanvullende verzekering hebt met alternatieve zorg hierin opgenomen(kijk dit in je polis even goed na of bel ..)

Vanwege de drukke praktijk, veiligheids- en privacy overwegingen is het onmogelijk om even anoniem een afspraak te maken of langs te komen!

 *Zwangerschaps Massage; gewoon lekker op je rug liggend-op een met warm water gevuld matras- krijg je een heerlijke hoofd-, schouder-, rug-, buik-, benen- en voetenbehandeling. Het werkt ontspannend, versoepelt de spieren en stimuleert de bloed, lymfe en energie circulatie. Verlicht klachten als; misselijkheid, hoofdpijn, rugklachten, beenkrampen, vocht vasthouden en slaapproblemen.
 
 

*Kind en Massage; er wordt veel gevraagd van kinderen in deze tijd, wat de nodige spanning kan geven. Het lichaam reageert op spanning door het aanmaken van adrenaline. Als dit te lang aanhoudt kunnen aangespannen spieren vast gaan zitten. Massage geeft de mogelijkheid om deze spieren te laten ontspannen. Veel kinderen slapen weer beter, ook kunt u zelf uw kind een voet- en/of onderbeen massage geven voor het slapen gaan. Ook het veelvuldig en/of langdurig gebruik van mobiele telefoons, Ipads, gaming,laptops maar ook 5G straling geeft veel klachten.

 

 

The truth is not for all men,

but only for those who seek it.

           ~Ayn Rand~