De prijs van de behandeling vindt u onder Tarieven. De tijdsduur is bij de eerste behandeling ongeveer 75 minuten  (vanwege het doornemen van de thuis ingevulde intake) en vervolg behandelingen duren ongeveer 45 á 50 minuten.

Het maken van een afspraak voor een behandeling gaat als volgt;

Na het eerste telefonisch of email contact, krijgt u een intake formulier en stuurt dit digitaal aan me terug en plannen we een afspraak. Door de drukke praktijk behandel ik alleen nog klachtgericht. 

Bij de eerste intake/behandeling brengt u uw legitimatie mee.

Het is niet nodig om zelf een handdoek mee te brengen. Na de behandeling betaalt u contant en krijgt u de factuur mee en kunt deze declareren bij uw zorgverzekeraar als u een aanvullende verzekering heeft met alternatieve zorg hierin opgenomen(kijkt u dit in uw polis even goed na of bel ..)

Vanwege de drukke praktijk, veiligheids- en privacy overwegingen is het onmogelijk om even anoniem een afspraak te maken of langs te komen!

 *Zwangerschaps Massage; gewoon makkelijk liggend op een met warm water gevuld matras, krijgt u een heerlijke hoofd-, schouder-, rug-, buik-, benen- en voetenbehandeling. Het werkt ontspannend, versoepelt de spieren en stimuleert de bloed, lymfe en energie circulatie. Verlicht klachten als; misselijkheid, hoofdpijn, rugklachten, beenkrampen, vocht vasthouden en slaapproblemen.
 
 

*Kind en Massage; er wordt veel gevraagd van kinderen in deze tijd, wat de nodige spanning kan geven. Het lichaam reageert op spanning door het aanmaken van adrenaline. Als dit te lang aanhoudt kunnen aangespannen spieren vast gaan zitten. Massage geeft de mogelijkheid om deze spieren te laten ontspannen. Veel kinderen slapen weer beter, ook kunt u zelf uw kind een voet- en/of onderbeen massage geven voor het slapen gaan. Ook het veelvuldig en/of langdurig gebruik van mobiele telefoons, Ipads, gaming en laptops geeft veel klachten.

 

 

The truth is not for all men,

but only for those who seek it.

           ~Ayn Rand~